LAVIGNE HORECA & PROJECTMEUBELEN

Lavigne is een dynamisch familiebedrijf dat kwaliteit & service biedt tegen een betaalbare prijs!

Neem contact op

uitgebreide collectie

N

Kwaliteit & service

Betaalbare prijs

Zorgmeubilair


Bent u op zoek naar kwaliteitsvol zorgmeubilair om uw bedrijf in de zorgsector in te richten op een uitnodigende en stijlvolle manier? Zoekt u praktische meubelen om de wachtruimte voor familie of de cafetaria in te richten? Lavigne Zoutleeuw heeft een ruim assortiment meubelen, zoals comfortabele zetels en stoelen en praktische tafels. Onze meubelen worden gekenmerkt door kwaliteit, duurzaamheid en comfort. Daarnaast is ons meubilair voordelig geprijsd. Als u twijfelt welk meubilair u moet kopen, kan een van onze medewerkers u te allen tijde voorzien van professioneel advies.

Kwaliteit en duurzaamheid met het zorgmeubilair van Lavigne Zoutleeuw

Bij de aankoop van zorgmeubilair is het belangrijk dat het meubilair dat u koopt van goede kwaliteit is. Daarnaast is duurzaamheid van belang. Het meubilair moet immers een lange tijd mee kunnen gaan en niet snel beschadigd raken. Ook niet onbelangrijk is het comfort dat het meubilair te bieden heeft. Zo is het prettig als familie en bezoekers comfortabel kunnen zitten in een aangename zetel of genieten van een drankje aan een leuke tafel in de cafetaria. Wij maken dit mogelijk met onze ruime collectie tafels, stoelen en zetels.

Scherpe prijs voor een goede kwaliteit

Wanneer u geen al te groot budget heeft voor de inrichting van uw zorginstelling, kunnen wij bij Lavigne u helpen iets te vinden dat aansluit op uw budget. Ons zorgmeubilair is voordelig geprijsd en er is ongetwijfeld een meubelstuk dat voldoet aan uw wensen en een betaalbare prijs heeft. Als u meer wilt weten over onze collectie, kunt u onze showroom te Zoutleeuw bezoeken of bellen naar +32(0)11 78 28 78.