LAVIGNE HORECA & PROJECTMEUBELEN

Lavigne is een dynamisch familiebedrijf dat kwaliteit & service biedt tegen een betaalbare prijs!

Neem contact op

uitgebreide collectie

N

Kwaliteit & service

Betaalbare prijs

Wachtruimte meubilair


Ontdek de ruime collectie wachtruimte meubilair bij Lavigne Zoutleeuw. In ons assortiment vindt u comfortabele en stijlvolle meubelen om de wachtruimte van uw dokterspraktijk of bedrijf mee in te richten. U geniete daarbij van een goede service met persoonlijk advies. Elk stuk in ons assortiment is zorgvuldig uitgekozen voor het mooie design van de hoogste kwaliteit en de uitstekende duurzaamheid.

Stijlvol en comfortabel wachtruimte meubilair

De wachtruimte in uw bedrijf of praktijk wilt u zo aangenaam mogelijk maken voor bezoekers door middel van comfortabel en functioneel meubilair. De meubelstukken van Lavigne Zoutleeuw hebben de combinatie tussen functionaliteit en comfort geperfectioneerd. Zo vindt u in het aanbod wachtruimte meubilair comfortabele stoelen. U kiest bijvoorbeeld uit hout, kunststof of een zachte stoel met stoffen bekleding. Heeft u een grote wachtzaal? Kies dan voor een stijlvolle zitbank om zoveel mogelijk gasten een plaats te bieden. Meubilair voor een wachtruimte is meer dan enkel een stoel natuurlijk. Zo vindt u ook leuke bijzettafels in verschillende stijlen en afmetingen in de collectie. Ook praktische accessoires zoals een design kapstok of een kastje behoren tot het aanbod meubilair voor wachtruimtes.

Creëer de perfecte wachtruimte met onze hulp

Is het tijd om het meubilair in uw wachtruimte te vervangen of richt u deze ruimte voor het eerst in? Breng dan een bezoek aan de showroom van Lavigne in Zoutleeuw. We helpen u graag met het vinden van het perfecte meubilair. Heeft u vragen of wenst u de showroom te bezoeken buiten de openingsuren? Bel dan +32(0)11 78 28 78.