LAVIGNE HORECA & PROJECTMEUBELEN

Lavigne is een dynamisch familiebedrijf dat kwaliteit & service biedt tegen een betaalbare prijs!

Neem contact op

uitgebreide collectie

N

Kwaliteit & service

Betaalbare prijs

Terrasmeubilair horeca


Lavigne is dé leverancier van terrasmeubilair en interieur meubilair voor de horeca. Wij leveren stijlvol en kwalitatief meubilair voor de horeca, zowel voor binnen als buiten. Wij zijn altijd persoonlijk betrokken bij ieder project en geven u graag advies op maat. Daarnaast kunnen wij iedereen, ongeacht het budget, helpen het juiste meubilair te vinden in de gewenste stijl.

Terrasmeubilair voor in de horeca van Lavigne Zoutleeuw: kwalitatief en duurzaam

Ons terrasmeubilair voor in de horeca wordt gekenmerkt door kwaliteit en duurzaamheid. Onze collectie terrasmeubilair bestaat uit terrasstoelen, tafelbladen, tafelonderstellen en parasols. U kunt kiezen voor bij elkaar passende stoelen en tafels, maar ook zorgen voor een sterk contrast door een andere kleur tafel te kiezen bij de stoelen. Bij ons is het allemaal mogelijk. Daarnaast hebben wij verschillende parasols die er in de zomer voor zorgen dat uw gasten aangenaam een drankje kunnen drinken of een hapje kunnen eten in de schaduw.

Alle meubilair voor de horeca onder een dak

Als horecazaak is het natuurlijk belangrijk om ook stijlvolle en praktische meubels te vinden om het interieur van uw zaak in te richten. Daarom vindt u in de collectie van Lavigne ook binnen meubilair voor de horeca. In het ruime aanbod vindt u zowel stoelen als tafels en zelfs zetels en barkrukken in verschillende stijlen en materialen. Al uw meubilair voor de horeca vindt u dus onder een dak in onze showroom.

Laat u inspireren in onze showroom

Als u benieuwd bent hoe uw terras eruit zou kunnen zien met ons terrasmeubilair voor de horeca, kunt u eerdere projecten van ons bekijken. Zo kunt u gelijk inspiratie opdoen. Als u graag advies wilt van onze medewerkers, kunt u onze showroom te Zoutleeuw bezoeken of bellen naar +32(0)11 78 28 78.