LAVIGNE HORECA & PROJECTMEUBELEN

Lavigne is een dynamisch familiebedrijf dat kwaliteit & service biedt tegen een betaalbare prijs!

Neem contact op

uitgebreide collectie

N

Kwaliteit & service

Betaalbare prijs

Tafels horeca


Tafels geschikt voor de horeca vindt u in het ruime assortiment van Lavigne, de specialist in horecameubilair. Ons dynamische familiebedrijf biedt u service en kwaliteit. Vindt u het lastig om de juiste keuze te maken voor geschikt horecameubilair? Op professioneel advies en hulp van onze medewerkers kunt u rekenen.
 

Van restaurant tot terras: tafels horeca

Lavigne heeft een ruim aanbod aan tafels geschikt voor de horeca. Denk bijvoorbeeld aan tafels voor in een restaurant of opklapbare tafels. Bij de eerstgenoemde kunt u kiezen uit bestaande modellen of u bepaalt zelf welk onderstel en tafelblad u bij elkaar wilt. Zo ontstaan er unieke ontwerpen die uw restaurant meer uitstraling zullen geven! Ook voor uw terras hebben wij verschillende modellen in ons assortiment. Mooie meubelen mogen immers niet ontbreken op uw terras. Naast tafels hebben wij ook diverse soorten stoelen, banken en barkrukken in ons aanbod.

Afspraak voor assortiment bekijken

Alle tafels en andere meubelen geschikt voor de horeca kunt u tijdens kantooruren bekijken in onze showroom. Als u enkel op een ander tijdstip kan, openen wij op afspraak graag onze deuren voor u in het weekend of in de avonduren. Voor een afspraak kunt u ons even bellen op het telefoonnummer +32(0)11 78 28. Wij staan voor u klaar.