Lavigne Horeca & Projectmeubelen

Lavigne is een dynamisch familiebedrijf dat kwaliteit & service biedt tegen een betaalbare prijs!

Onze collectie

Home » Tafels en stoelen horeca

Bij Lavigne Zoutleeuw kunt u terecht voor een groot aanbod aan tafels en stoelen voor de horeca. Lavigne Zoutleeuw is de specialist in horecameubelen en tevens een dynamisch bedrijf dat al meer dan 17 jaar actief is in de branche. Wij bieden u professioneel advies en houden hierbij rekening met uw smaak. Wij helpen u graag met het uitzoeken van de meest geschikte meubelen voor uw horecaonderneming, zowel voor het interieur als het terras.

 

uitgebreide collectie

N

Kwaliteit & service

Betaalbare prijs

Kies uit een ruim aanbod tafels en stoelen voor horeca

De tafels en stoelen voor in de horeca uit het aanbod van Lavigne zijn gemaakt van verschillende materialen en stoffen. Hierdoor kunnen wij voor elk interieur bijpassende meubelen bieden die aansluiten bij uw interieurstijl. Ook onze stoelen zijn ruim vertegenwoordigd en verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals hout of metaal. Tevens vindt u in onze collectie knappe stoelen met bekleding. Daarnaast hebt u misschien interesse in de barkrukken, zetels en banken die ook tot het assortiment van Lavigne behoren. Dankzij ons zeer uiteenlopende assortiment stellen wij onze klanten in staat om zelf een compleet interieur in een stijl naar keuze samen te stellen. Wat voor materiaal u ook zoekt, wij zorgen ervoor dat uw hotel, restaurant of café precies het interieur heeft dat u wenst.

Bezoek de showroom wanneer het u uitkomt

Bekijkt u graag de tafels en stoelen in onze collectie voor u bepaalt welke het beste passen in uw zaak in de horeca? Maak dan een afspraak met ons en breng een bezoek aan de showroom. Dit kan door even te bellen met het telefoonnummer +32(0)11 78 28 78. Een afspraak maken buiten onze openingsuren of in het weekend is zeker mogelijk. Wij hopen u snel te mogen begroeten! Kom bij ons langs en bekijk ons ruime assortiment tafels en stoelen voor gebruik in de horeca!