LAVIGNE HORECA & PROJECTMEUBELEN

Lavigne is een dynamisch familiebedrijf dat kwaliteit & service biedt tegen een betaalbare prijs!

Neem contact op

uitgebreide collectie

N

Kwaliteit & service

Betaalbare prijs

Tafels en stoelen horeca


Bij Lavigne kunt u terecht voor een groot aanbod aan tafels en stoelen voor de horeca. Lavigne is de specialist in horecameubelen en tevens een dynamisch familiebedrijf. Wij bieden u professioneel advies en houden hierbij rekening met uw smaak. Wij helpen u graag met het uitzoeken van de meest geschikte meubelen voor uw horecaonderneming.
 

Tafels en stoelen voor horeca: een groot aanbod

De tafels en stoelen voor in de horeca uit het aanbod van Lavigne zijn gemaakt van verschillende materialen en stoffen. Hierdoor kunnen wij voor elk interieur bijpassende meubelen bieden. Ook onze stoelen zijn ruim vertegenwoordigd en verkrijgbaar in verschillende materialen:

  • Bekleed
  • Hout
  • Metaal

Daarnaast hebt u misschien interesse in de barkrukken, zetels en banken die ook tot het assortiment van Lavigne behoren. Dankzij ons zeer uiteenlopende assortiment stellen wij onze klanten in staat om zelf een compleet interieur in een stijl naar keuze samen te stellen.

Aanbod komen bekijken

Wilt u de tafels en stoelen voor de horeca komen bekijken? Maakt u dan een afspraak met ons om langs te komen in de showroom. Dit kan door even te bellen met het telefoonnummer +32(0)11 78 28. Een afspraak maken buiten onze openingsuren is zeker mogelijk. Wij hopen u snel te mogen begroeten!