LAVIGNE HORECA & PROJECTMEUBELEN

Lavigne is een dynamisch familiebedrijf dat kwaliteit & service biedt tegen een betaalbare prijs!

Neem contact op

uitgebreide collectie

N

Kwaliteit & service

Betaalbare prijs

Statafels horeca


Statafels worden in de horeca veel gebruikt. Ze zijn ideaal voor klanten die gezellig komen aperitieven. Het is belangrijk dat de statafels mooi aansluiten bij de rest van het interieur van uw horecazaak. Dat is dankzij Lavigne Zoutleeuw gelukkig mogelijk. Wij leveren een ruim assortiment horecameubelen die kwalitatief en duurzaam zijn, van tafels tot stoelen voor zowel binnen als op het terras.

Ruim aanbod statafels voor de horeca

Wij bieden u veel verschillende statafels voor in de horeca. Wij hebben zowel houten, metalen als kunststof statafels. Bevat de eetzaal van uw horecazaak reeds gewone eettafels? Geen probleem! Wij hebben statafels en eettafels van dezelfde collectie, zodat alle meubelen mooi bij elkaar passen. Als u geen geschikte statafel kunt vinden, kunt u ook kiezen om zelf een bepaald tafelblad en te combineren met een ander onderstel. Zo stelt u uw ideale statafels samen. Als u uw statafels gemakkelijk wilt kunnen opruimen of maar een enkele keer nodig heeft, zijn klaptafels perfect. Deze hebben wij ook in verschillende soorten.

Bijpassende barkrukken maken uw interieur compleet

Genieten van een fris drankje en een klein hapje rond een statafel is gezellig. Soms is het echter fijn om toch eventjes te kunnen zitten. Als u daarom toch wat barkrukken wilt aanschaffen, kunt u dit ook bij Lavigne doen. Wij hebben veel bijpassende barkrukken met of zonder bekleding. Bekijk ons aanbod online of bezoek onze showroom te Zoutleeuw. Als u nog vragen heeft over onze statafels voor in de horeca, kunt u contact met ons opnemen via +32(0)11 78 28 78.