LAVIGNE HORECA & PROJECTMEUBELEN

Lavigne is een dynamisch familiebedrijf dat kwaliteit & service biedt tegen een betaalbare prijs!

Neem contact op

uitgebreide collectie

N

Kwaliteit & service

Betaalbare prijs

Stapelbare stoelen


Interieurspecialist Lavigne Zoutleeuw heeft een groot aanbod aan stapelbare stoelen. Deze zijn uiterst geschikt voor als u tijdelijk een groot aantal stoelen nodig heeft, zoals bij een groot evenement. Na gebruik kunt u de stapelbare stoelen gemakkelijk en snel in een kleinere ruimte opbergen. Lavigne biedt als dynamisch bedrijf en specialist in meubelen, kwaliteit, service en garantie, waardoor al onze klanten tevreden over ons zijn. Een feit waar wij fier op zijn!

Altijd voldoende zitplaatsen dankzij stapelbare stoelen

Wanneer u weinig ruimte heeft, kunnen stapelbare stoelen een uitkomst zijn. Tijdens een feest haalt u ze tevoorschijn en heeft u binnen een handomdraai extra zitplaatsen. Daarna kunt u ze weer netjes opbergen. Lavigne Zoutleeuw heeft daarnaast een ruim aanbod aan andere meubelen, zoals tafels, banken en zetels, zowel voor binnen als voor buiten. Alles wat u voor uw interieur nodig heeft, vindt u bij ons.

Laat ons weten welke stoelen u zoekt

U kunt de stapelbare stoelen komen bekijken in onze ruime showroom. Als het u niet lukt tijdens kantooruren langs te komen, dan openen wij graag op afspraak onze deuren voor u in het weekend of in de avonduren. Indien u vragen heeft of een afspraak wilt maken, kunt u ons even bellen via het telefoonnummer +32(0)11 78 28 78. Samen zorgen wij ervoor dat u de stapelstoelen krijgt waar u naar op zoek bent.