LAVIGNE HORECA & PROJECTMEUBELEN

Lavigne is een dynamisch familiebedrijf dat kwaliteit & service biedt tegen een betaalbare prijs!

Neem contact op

uitgebreide collectie

N

Kwaliteit & service

Betaalbare prijs

Restaurantinrichting


Voor uw restaurantinrichting kunt u terecht bij Lavigne, de specialist in horecameubelen. Wij bieden begeleiding met professioneel advies. Voor uw geslaagd restaurantinterieur houden we steeds rekening met uw smaak en budget. Dankzij ons zeer uiteenlopende aanbod kunt u zelfs een restaurantinrichting samenstellen, in de stijl die bij uw onderneming past. Welke vorm zal uw restaurantinterieur aannemen?

Restaurantinrichting: van chic tot modern

Met de meubelen van Lavigne wordt kunt u alle kanten op voor uw restaurantinrichting. Welke meubels u ook kiest, u bekomt altijd een resultaat dat enorm aantrekkelijk is voor de klant. U kunt bij ons bijvoorbeeld kiezen uit verschillende soorten tafels. Bent u op zoek naar unieke stukken voor een restaurantinterieur in een specifieke stijl? Dan heeft u bij ons de mogelijkheid om zelf een bepaald onderstel en een tafelblad te combineren voor een uniek resultaat. Uiteraard hebben wij ook een groot aanbod aan stoelen, waarbij u kunt kiezen uit verschillende materialen, zoals metaal en hout, die passen bij uw restaurantinterieur. Daarbij kunnen de stoelen nog bekleed worden. Daarnaast biedt Lavigne nog barkrukken, zetels en banken, die u misschien ook wilt gebruiken bij de inrichting van uw restaurant. Zelfs voor uw terras kunt u bij ons terecht!

Ook buiten openingstijden bent u welkom in de showroom

In onze showroom kunt u de mogelijkheden voor uw restaurantinrichting nog eens goed bekijken. Wij zijn open tijdens kantooruren, maar bieden u ook de mogelijkheid ’s avonds of in het weekend langs te komen. U kunt hiervoor een afspraak maken door telefonisch contact met ons op te nemen op +32(0)11 78 28 78. Wij helpen u graag.