LAVIGNE HORECA & PROJECTMEUBELEN

Lavigne is een dynamisch familiebedrijf dat kwaliteit & service biedt tegen een betaalbare prijs!

Neem contact op

uitgebreide collectie

N

Kwaliteit & service

Betaalbare prijs

Receptietafels


De mooiste receptietafels vindt u bij Lavigne Zoutleeuw, de specialist in horecameubelen. Wij hebben een ruim aanbod aan meubelen van de hoogste kwaliteit voor de horeca. Daarenboven kunt u bij ons steeds rekenen op de beste klantgerichte service. Wij willen immers dat u de juiste keuze maakt en daarbij helpen wij u graag. Pas als u tevreden bent, zijn wij dat ook.

Stijlvolle en praktische inrichting met receptietafels

Wordt uw zaak regelmatig ingehuurd voor allerlei soorten feesten, of bent u toe aan een nieuwe inrichting? Met onze handige opklapbare receptietafels kunt u uw gasten in stijl ontvangen. In ons ruime aanbod vindt u verschillende soorten receptietafels, zodat u kunt kiezen voor de tafels in een stijl die u het meest geschikt vindt en die aansluit bij de rest van uw interieur. Daarbij kiest u meteen uit een aanbod tafelkleden in verschillende kleuren en stijlen. Bij Lavigne Zoutleeuw kunt u verder terecht voor barkrukken en banken. Wilt u de tafels combineren met handige klapstoelen zodat uw gasten ook even de voeten onder tafel kunnen schuiven? U vindt deze en andere stoelen en banken op onze website, maar een ruimere collectie vindt u in onze showroom, waar wij u van harte uitnodigen.

Neem vandaag nog contact met ons op

Hebt u een keuze kunnen maken uit de receptietafels die Lavigne u biedt of wilt u graag advies? Hiervoor kunt u ons telefonisch contacteren via het telefoonnummer +32(0)11 78 28 78. Wij helpen u graag! Ook kunt u te allen tijde terecht in onze showroom te Zoutleeuw. Deze is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00, maar ook op afspraak.