LAVIGNE HORECA & PROJECTMEUBELEN

Lavigne is een dynamisch familiebedrijf dat kwaliteit & service biedt tegen een betaalbare prijs!

Neem contact op

uitgebreide collectie

N

Kwaliteit & service

Betaalbare prijs

Klaptafels horeca


Klaptafels kunnen in de horeca erg handig zijn. Een klaptafel kan zeer gemakkelijk worden opgeruimd in tegenstelling tot gewone tafels. Lavigne Zoutleeuw is leverancier van horecameubilair en levert ook klaptafels. Wij vinden het belangrijk om u een goede service te verlenen. Daarom zijn wij altijd persoonlijk betrokken bij ieder project, geven wij advies op maat en houden we rekening met uw smaak en budget. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Verschillende soorten klaptafels voor in de horeca

Het interieur van uw horecazaak is belangrijk. Door middel van een knappe interieur, geeft u ieder die uw zaak binnenstapt meteen een goede indruk. Daarom is het belangrijk dat elk meubelstuk past bij de stijl van het interieur. Dit geldt ook voor tafels zoals klaptafels die veelvuldig worden gebruikt in de horeca. Deze opklapbare tafels kunt u namelijk zeer gemakkelijk in en weer uit elkaar te zetten. Ze zijn handig wanneer u aan het einde van de avond de ruimte snel wilt hebben opgeruimd. Opklapbare tafels zijn bovendien ideaal voor eenmalige of tijdelijke evenementen. Met een opklapbare tafel verliest u namelijk minder tijd met opbouwen en afbouwen dan met een gewone tafel. Wij hebben diverse klaptafels die ook kunnen worden voorzien van bijpassende uitklapbare stoelen of barkrukken.  Zo richt u heel uw interieur in volgens eenzelfde stijl voor een prachtig geheel.

Vraag advies of kom langs

Wilt u meer weten over ons assortiment klaptafels voor de horeca? We voorzien u graag van advies over opklapbare tafels voor uw zaak. Bel hiervoor naar +32(0)11 78 28 78. U bent ook altijd welkom in onze showroom in Zoutleeuw van maandag tot vrijdag.