LAVIGNE HORECA & PROJECTMEUBELEN

Lavigne is een dynamisch familiebedrijf dat kwaliteit & service biedt tegen een betaalbare prijs!

Neem contact op

uitgebreide collectie

N

Kwaliteit & service

Betaalbare prijs

Horecastoelen


Horecastoelen schaft u aan bij Lavigne Zoutleeuw, de specialist in horecameubelen. Dankzij onze kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid kunnen wij met trots zeggen dat al onze klanten tevreden naar huis gaan. Wij begeleiden u met professioneel advies en persoonlijke service, waardoor u gegarandeerd tot de juiste beslissing komt. Wij helpen u graag waar nodig.

Horecastoelen die zitcomfort en stijl combineren

De horecastoelen van Lavigne Zoutleeuw zijn er in allerlei soorten en maten. U kunt bij ons terecht voor zowel een zakelijk als trendy interieur. U vindt bij ons altijd de meubelen die voldoen aan uw wensen en eisen. Wij bieden onder andere barkrukken, zetels en banken aan. Bent u op zoek naar meubilair voor uw terras? Ook dan bent u bij ons het juiste adres. Wij hebben namelijk ook een uitgebreid assortiment aan terrasmeubelen, zoals stoelen, tafels en parasols.

Kom onze stoelen bekijken in de showroom

Wilt u de horecastoelen uit ons assortiment graag komen bekijken? Tijdens kantooruren kunt u dan langskomen in onze showroom. Is het voor onmogelijk om tijdens deze uren langs te komen? Geen probleem! Op afspraak maken wij graag in de avonduren of in het weekend tijd voor u. Zo kunt u op uw gemak rondkijken. Voor een afspraak kunt u gerust even bellen naar het telefoonnummer +32(0)11 78 28 78. Wij staan voor u klaar.