LAVIGNE HORECA & PROJECTMEUBELEN

Lavigne is een dynamisch familiebedrijf dat kwaliteit & service biedt tegen een betaalbare prijs!

Neem contact op

uitgebreide collectie

N

Kwaliteit & service

Betaalbare prijs

Horecastoelen


Horecastoelen schaft u aan bij Lavigne, de specialist in horecameubelen. Dankzij onze kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid kunnen wij met trots zeggen dat al onze klanten tevreden naar huis gaan. Wij begeleiden u met professioneel advies en persoonlijke service, waardoor u gegarandeerd tot de juiste beslissing komt. Wij helpen u graag waar nodig.
 

Horecastoelen: kies voor zitcomfort en stijl

De horecastoelen van Lavigne zijn er in allerlei soorten en maten. U kunt bij ons terecht voor zowel een zakelijk als trendy interieur. U vindt bij ons altijd de meubelen die voldoen aan uw wensen en eisen. Wij bieden onder andere barkrukken, zetels en banken. Bent u op zoek naar meubilair voor uw terras? Ook dan bent u bij ons het juiste adres. Wij hebben namelijk ook een uitgebreid assortiment aan terrasmeubelen, zoals stoelen, tafels en parasols.

Kom langs in onze showroom

Wilt u de horecastoelen uit ons assortiment graag komen bekijken? Tijdens kantooruren kunt u dan langskomen in onze showroom. Is het voor u niet mogelijk dan te komen? Op afspraak maken wij graag in de avonduren of in het weekend tijd voor u en kunt u op uw gemak rondkijken. Voor een afspraak kunt u gerust even bellen met het telefoonnummer +32(0)11 78 28. Wij staan voor u klaar.