LAVIGNE HORECA & PROJECTMEUBELEN

Lavigne is een dynamisch familiebedrijf dat kwaliteit & service biedt tegen een betaalbare prijs!

Neem contact op

uitgebreide collectie

N

Kwaliteit & service

Betaalbare prijs

Horecameubilair


Bij Lavigne koopt u horecameubilair van de beste kwaliteit. Lavigne is een dynamisch familiebedrijf en dé specialist op het gebied van horecameubilair. Onze kwaliteit, stiptheid en betrokkenheid zorgt elke keer weer voor tevreden klanten. Van ontwerp tot totaalrealisatie: op onze klantgerichte service kunt u rekenen.
 

Stel zelf uw inrichting samen met horecameubilair naar keuze

Lavigne heeft een groot assortiment aan horecameubilair. Voor zowel een zakelijke als informele inrichting kunt u bij ons terecht. Wij hebben tafels en zitgelegenheid in alle soorten en maten. Een greep uit ons aanbod:

  • Zetels
  • Barkrukken
  • Banken

Al onze meubelen zijn in verschillende stijlen verkrijgbaar, zodat u het meubilair kunt aanpassen aan de uitstraling van bijvoorbeeld uw horecagelegenheid. Wanneer u de ruimte heeft voor een terras, kunnen wij u ook daarbij van dienst zijn met onze terrasmeubelen. Ook hierbij heeft u de keuze uit een ruim aanbod.

Een afspraak maken

Ons horecameubilair kunt u op uw gemak komen bekijken in onze showroom. Dit kan tijdens kantooruren, maar op afspraak kunt u ook ’s avonds of in het weekend bij ons terecht. Voor een afspraak kunt u ons telefonisch bereiken op het telefoonnummer +32(0)11 78 28 78. Wij hopen u snel te mogen begroeten in onze showroom en u aan geschikt meubilair te mogen helpen!