LAVIGNE HORECA & PROJECTMEUBELEN

Lavigne is een dynamisch familiebedrijf dat kwaliteit & service biedt tegen een betaalbare prijs!

Neem contact op

uitgebreide collectie

N

Kwaliteit & service

Betaalbare prijs

Home » Horecameubilair

Horecameubilair


Bij Lavigne koopt u horecameubilair van de beste kwaliteit. Lavigne Zoutleeuw is een dynamisch bedrijf en al ruim 17 jaar dé specialist op het gebied van horecameubilair voor een prachtig en praktisch interieur. Onze kwaliteit, stiptheid en betrokkenheid zorgt elke keer weer voor tevreden klanten. Van interieurontwerp tot totaalrealisatie: op onze klantgerichte service kunt u rekenen.

Stel zelf uw interieur samen met horecameubilair naar keuze

Lavigne Zoutleeuw heeft een groot assortiment aan horecameubilair. Voor zowel een zakelijke als informele inrichting kunt u bij ons terecht. Wij hebben tafels en zitgelegenheid in alle soorten en maten. Een greep uit ons aanbod:

Al onze meubelen zijn in verschillende stijlen verkrijgbaar, zodat u het meubilair kunt aanpassen aan de beoogde stijl voor het interieur van bijvoorbeeld uw horecagelegenheid. Wanneer u de ruimte heeft voor een terras, kunnen wij u ook daarbij van dienst zijn met onze terrasmeubelen. Ook hierbij heeft u de keuze uit een ruim aanbod. Kortom, alles wat u nodig heeft voor uw horeca interieur en exterieur, vindt u bij Lavigne.

Kom langs wanneer het u uitkomt

Ons horecameubilair kunt u op uw gemak komen bekijken in onze showroom. Zo krijgt u meteen een mooi beeld van hoe uw horeca interieur er kan uitzien. Dit kan tijdens kantooruren, maar op afspraak kunt u ook ’s avonds of in het weekend bij ons terecht. Voor een afspraak kunt u ons telefonisch bereiken op het telefoonnummer +32(0)11 78 28 78. Wij hopen u snel te mogen begroeten in onze showroom en u aan geschikt meubilair te mogen helpen!