LAVIGNE HORECA & PROJECTMEUBELEN

Lavigne is een dynamisch familiebedrijf dat kwaliteit & service biedt tegen een betaalbare prijs!

Neem contact op

uitgebreide collectie

N

Kwaliteit & service

Betaalbare prijs

Bedrijfsrestaurant meubilair


Een bedrijfsrestaurant heeft nood aan meubilair dat tegen een stootje kan. Lavigne Zoutleeuw is de specialist in meubilair voor de horeca. Bij ons kunt u terecht voor praktische en kwaliteitsvolle tafels en stoelen voor het inrichten van uw bedrijfsrestaurant. Bovendien geniet u steeds van persoonlijk advies van begin tot eind voor een prachtig ingerichte ruimte die jarenlang meegaat.

Bedrijfsrestaurant meubilair

Het meubilair in een bedrijfsrestaurant moet bovenal praktisch zijn, maar ook kwaliteit en stijl zijn belangrijk. De meubelen van Lavigne Zoutleeuw combineren al deze elementen. Zo kiest u altijd voor duurzame meubelen uit onze collectie. Ons assortiment bevat bovendien alle meubilair in verschillende materialen nodig voor de inrichting van uw bedrijfsrestaurant:

Stijlvol interieur en exterieur

Naast deze standaard meubelstukken, vindt u bovendien leuke barkrukken. Perfect om uw werknemers op te laten plaatsenemen tijdens een koffiepauze. Bent u op zoek naar uniek meubilair voor uw bedrijfsrestaurant in een bepaalde stijl? Laat dan een zitbank op maat maken bij Lavigne. Heeft u ook een terras aan uw bedrijf waar werknemers in de zomer lekker buiten lunchen? Met onze hulp richt u ook deze ruimte in met praktische terrasmeubels, zoals terrastafels, stoelen en zelfs parasols.

Vind uw meubilair in onze collectie

De collectie met meubilair voor de horeca en bedrijfsrestaurants bekijkt u eenvoudig online op de website van Lavigne. Daarnaast bent u tevens welkom in onze showroom tijdens opengingsuren of op afspraak daarbuiten. Bel hiervoor en voor advies naar +32(0)11 78 28 78.