LAVIGNE HORECA & PROJECTMEUBELEN

Lavigne is een dynamisch familiebedrijf dat kwaliteit & service biedt tegen een betaalbare prijs!

Neem contact op

uitgebreide collectie

N

Kwaliteit & service

Betaalbare prijs

Barkrukken


Bestel vandaag nog de ideale barkrukken bij Lavigne. Wij zijn gespecialiseerd in horecameubelen en helpen u graag bij het kiezen van de juiste meubelen. Hierbij houden wij rekening met uw smaak, keuze en budget. Bij ons dynamische familiebedrijf kunt u altijd rekenen op persoonlijke service en betrokkenheid. Wij doen er alles aan om onze klanten naar alle tevredenheid te helpen.

Barkrukken: kies voor de stijl die u maar wilt

De barkrukken van Lavigne zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. U kunt kiezen uit:

  • Hout
  • Metaal
  • Bekleed

U kiest zelf het materiaal en daarmee bepaalt u zelf de stijl. Of u nu kiest voor zakelijk of knus, bij Lavigne zult u de barkruk vinden die u wilt. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor andere meubelen, zoals tafels, zetels en stoelen. Zelfs bij het inrichten van uw terras, kunnen wij u van dienst zijn.

Contacteer ons

U kunt de barkrukken van Lavigne bekijken in onze showroom, waar wij nog een ruimer aanbod hebben dan op de website. Is het voor u niet mogelijk tijdens kantooruren langs te komen? Op afspraak openen wij graag de deuren in de avonduren of in het weekend. U kunt ons hiervoor even bellen op ons telefoonnummer +32(0)11 78 28 78. Wij hopen u binnenkort te mogen ontvangen.