LAVIGNE HORECA & PROJECTMEUBELEN

Lavigne is een dynamisch familiebedrijf dat kwaliteit & service biedt tegen een betaalbare prijs!

Neem contact op

uitgebreide collectie

N

Kwaliteit & service

Betaalbare prijs

Home » Barkrukken café

Barkrukken café


Bent u op zoek naar mooie, nieuwe barkrukken voor uw café? In de ruime showroom van Lavigne Zoutleeuw kunt u terecht voor als u horecameubilair, inclusief comfortabele en stijlvolle barkrukken. Al onze meubelen zijn kwalitatief en duurzaam. Zo genieten u en uw gasten nog vele jaren van dit meubilair.

De mooiste barkrukken voor uw café

Barkrukken zijn onmisbaar in een café. Ze zorgen dat uw gasten lekker een drankje kunnen drinken aan de bar en geven uw café de uitstraling die u wilt. U kunt kiezen voor strakke barkrukken voor een moderne uitstraling of authentieke houten barkrukken voor een landelijke sfeer. Alles is mogelijk als u de barkrukken voor uw café koopt bij Lavigne Zoutleeuw. Wij verkopen horecameubilair in alle soorten en maten, variërend van barkrukken tot terrastafels en -stoelen. Onze collectie is kwalitatief, duurzaam en alle meubelen hebben een betaalbare prijs.

Maak uw interieur compleet

Ieder café heeft een ander interieur, waar andere barkrukken bij passen. Lavigne heeft een zeer ruim aanbod krukken, van modern tot authentiek. U kunt kiezen voor een houten, metalen of kunststof exemplaar. Daarnaast zijn er barkrukken met en zonder bekleding. In het ruime assortiment zijn ongetwijfeld geschikte barkrukken voor uw café te vinden. Ook handig zijn de stapelbare barkrukken. Deze kunt u ook gemakkelijk weer opruimen als uw café gesloten is.

Kom langs wanneer dat voor u mogelijk is

De gehele collectie barkrukken kunt u in onze showroom te Zoutleeuw bekijken. Deze is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur. Als het niet mogelijk is om gedurende de openingsuren langs te komen, kunt u ook op een ander moment een afspraak maken. Bel naar +32(0)11 78 28 78 om een afspraak te maken.